Saturday, May 10, 2008

umrah

kepada kekawan yg saya hormati semua sorry le bebanyak sebab tak bagi tau korang pasal aku gi umrah. Aku bukanye taknak bagitau cuma takut nanti korang pesan mcm2 :) So untuk berkongsi dengan korang semasa aku kat sana, aku sediakan beberapa gambar yg aku rase menarik, sebenarnya ade banyak lagi gambar cuma takut korang bosan je nanti nak tgk. Utk lebih feeling sila start dari bawah ke atas. Lastly kalau korang nak rasa kurma dtg la rumah aku ataupun korang bolehlah beli sendiri di kedai-kedai yg berdekatan. Bye......lupa lak assalammualaikum.

10 comments:

Permaisuri Mawar said...

waalaikumussalam
alah kalau pesan kurma ke chocolate apa salahnya kan ^_^6 nways, cuma nak pesan ko doakan kesejahteraan dunia n akhirat kawan2 je :)

chivsky said...

lu ada doa kan gua x?....

ntah said...

ade mesti la ade..aku doa kan ko jadi orang yg baik2, tak kutuk org, seorang yg pemurah selalu blanje kawan makan...

Permaisuri Mawar said...

nenek aku cam terigin makan kurma..ada lagi tak? ^_^6

BloodyMoogle said...

ada bawak balik air tin tak? haha

chivsky said...

budak skema! budak skema! budak skema!...teamo supremo...

hahahaha.......

chivsky said...

lu jgn buat2 busy bley x?...

update!!!!...

satu lg jgn panggil aku ed...

gile gay dowh....

Permaisuri Mawar said...

apdet la weih!

Bloody Moogle said...

Helo~helo~~helo~~~helo~~~~helo... (echo)

Permaisuri Mawar said...

oi oi oi..update! u've been tagged!